Rombusz alakú bükkfa tálaló

1 760,00 Ft

Ez a termékcsoport 1 darabos, kisebb méretű, egyszerű, lekerekített négyszög vagy enyhén organikus formával rendelkező, természetes fából készülő tálakat tartalmaz. Étkezések során a kisebb méretű termékek tányérként, a nagyobbak pedig tálalásra is megfelelően alkalmasak. Szinte bármit fogyaszthatunk belőle, hiszen a megfelelő tisztítással és karbantartással megőrizhető a szép, patinás állapota.

Hosszúság: 234mm
Szélesség: 196mm
Magasság: 27mm
Súly: 0.3kg
Cikkszám: 1005 Kategória:

Leírás

Egyszerű organikus, rombusz alakú fatál, 2 lekerekített, átlósan kialakított füllel, egybefüggő felületű, egyfajta fogás felszolgálására, de akár étel kompozíció tálalására is alkalmas.

Méret: 234*196 mm
Súly: 300 gr

Egy megterített asztal hangulatát, nem csak a felszolgált ételsor esztétikája ajda meg, hanem az is, miben szolgáljuk fel. Egy természetes anyagokból készült tányér vagy tálaló még étvágygerjesztőbbé varázsolja a rajta felszolgált ételeket.

Rombusz alakú bükkfa tálaló
Rombusz alakú bükkfa tálaló

Inspiráció - milyen finomságok tálalására használhatjuk:

Grillezett bárányborda

Hozzávalók:

  • 1.5 kg bárányhús (bárányborda)
  • 3 ek napraforgó olaj
  • 1.5 teáskanál mustármag
  • 1.5 teáskanál só
  • 1.5 teáskanál bors
  • 1.5 teáskanál curry por
  • 1.5 teáskanál őrölt fűszerkömény
  • 3 szál rozmaring (vagy 1,5 tk szárított)

Elkészítés:

  1. Lépés: A páchoz valókat összekeverjük. Az előkészített (faggyú nem lehet a húson) és felszeletelt húst 2 nappal a sütés előtt a pácba helyezzük, napjában többször átforgatjuk.
  2. Lépés: A sütőt előmelegítjük, a húst alufóliába csomagoljuk, és 170-180 fokon kb. 1,5 órát sütjük. (A sütési idő a birka korától is függ.)
  3. Lépés: Mikor már puha a hús, grillrácsra helyezzük, és 20 perc alatt pirosra sütjük. (Nyáron faszénparázson érdemes sütni, akkor is alufóliába csomagolva kezdjük sütni, mivel a birkának hosszú a főzési ideje.)
Weight 0,3 kg
Dimensions 234 × 196 × 27 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rombusz alakú bükkfa tálaló”

Your email address will not be published. Required fields are marked *