Szállítás

Szállítási idő

A faboltray.com weboldalán leadott megrendeléseit általában a megrendeléstől számított 3-6 munkanapon belül kézbesítjük a címzettnek.

Ez az idő a csomag raktárunkban történő előkészítési és becsomagolási idejét (ami általában 1 munkanapot vesz igénybe) és a GLS/DPD futárszolgálatok tényleges szállítási idejét (2-6 munkanap a legtöbb romániai helyszínen) jelenti.

A “munkanapok” alatt hétfőtől péntekig tartó napokat értünk, kivéve a román nemzeti ünnepeket. Kivételes esetekben a szállítás vis maior (pl. időjárási események, sztrájkok stb.) miatt késhet. A nagyszabású promóciós események, például a karácsony, Black Friday és a Cyber Monday idején a szállítások késhetnek.

Szállítási költségek

Az futárszolgálat díja minden, magánszemély által leadott, Romániából érkező megrendelés esetén, függetlenül a termékek számától vagy értékétől 20 Ron.

A Románián kívülről rendelt termékeket csak banki átutalással lehet kifizetni. Ebben az esetben a megrendelést kell véglegesíteni, majd kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot a szállítási költségekkel kapcsolatban.

Hova szállítunk?

A faboltray.com weboldalon vásárolt termékeket a fenti feltételek szerint szállítjuk Romániában és az EU bármelyik országába.