Rombusz alakú bükkfa tálaló, 2 rekesszel

3 360,00 Ft

Kiesbb (általában 2 rekeszes) és nagy méretben is elérhetőek (általában 40-70 cm hosszúságúak és 3,4,5 rekeszesek). Ezek első sorban tálalásra alkalmasak, esetleg különleges, alkalmi terítékhez lehetnek megfelelőek a kategória kisebb termékei, amikor a fogásokat minden személy számára külön tálaljuk. A tál érdekessége, hogy egy tálalón egyszerre több fogást elkülönítve helyezhetünk el, így egy elegánsabb külsőt biztosítunk a felszolgált ételek számára.

Hosszúság: 300mm
Szélesség: 238mm
Magasság: 27mm
Súly: 0.5kg
Cikkszám: 1034 Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

Egyszerű lekerekített sarkú rombusz sziluettel rendelkező fa tál, 2 lekerekített, átlósan kialakított füllel, két rekesz különül el a felületén, 1/4-ed és 3/4-ed arányban, két különböző fogás tálalható rajta egymástól elkülönítve – például főétel és szósz vagy savanyúság.

Súly: 300*238 mm
Méret: 500 gr

Egyszerű, elegáns vonalvezetésnek köszönhetően a rombusz alakú fatálaink nagyszerű tálalók lehetnek kisebb, egyszerűbb fogások esetén, vagy akár tányérként is megfelelően szolgálnak, a vendégeink számára előkészített ételkompozíciók számára. Rangos vidéki birtok hangulatát idézik megjelenésével, viszont nem csak rusztikus asztalterítéken mutatnak jól, üveg, pocelnán kiegészítőkkel és fém elemekkel is szép látványt nyújthat.

Bükkfa tálaló
Bükkfa tálaló

Inspiráció - milyen finomságok tálalására használhatjuk:

Különleges bundában sült csirkemell

Hozzávalók:

  • 1 db csirkemell filé (6 szelet – nem kell kiklopfolni )
  • 2 db tojás (egész)
  • 2 ek olívaolaj
  • 2 ek tej
  • só ízlés szerint
  • fekete bors ízlés szerint (őrölt)
  • 0.5 közepes fej vöröshagyma (vagy lila, apróra darabolva)
  • 1 csokor petrezselyem (felaprítva)
  • 2 evőkanál finomliszt (a masszába)
  • 10 dkg sajt (kis lyukú reszelőn lereszelve)
  • 10 dkg finomliszt (szükség szerint a hús belisztezéséhez)
  • 2 dl napraforgó olaj

Elkészítés:

A 6 szelet húst enyhén besózzuk, borsozzuk, félretesszük.
A többi hozzávalót – a sütéshez szükséges olajon és a forgatáshoz szükséges liszten kívül – egy tálkába tesszük. Jól összekavarjuk.
A hússzeleteket (nem kell kiklopfolni) lisztbe mártjuk, majd a kikavart masszába.
Egy tapadásmentes serpenyőben olajat hevítünk, s ebbe tesszük a masszában megforgatott húsokat, s közepes lángon sütjük.
Óvatosan megfordítjuk, s a másik oldalát is szép pirosra sütjük.
Jól lecsöpögtetve, egy tálra kiszedjük.
Tetszés szerinti körettel tálalhatjuk is. Én most petrezselymes burgonyát készítettem hozzá – a kettő együtt kevesebb, mint egy óra alatt készen volt! A saláta, savanyúság mellé, szintén tetszés szerinti! Hidegen is isteni! Érdemes elkészíteni!!!
Jó átvágyat kívánok hozzá annak, aki elkészíti! Váljék egészségére!

Forrás: https://www.nosalty.hu/recept/kulonleges-bundaban-sult-csirkemell

Tömeg 0,5 kg
Méretek 300 × 238 × 27 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rombusz alakú bükkfa tálaló, 2 rekesszel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük